Stasher Bags - Genanvendelige Silikoneposer

Stasher Bags silikoneposer uden plastik

November 28, 2019

Hos Foodprep.dk vil vi gerne introducere produkterne fra Stasher Bag. En genial opfindelse der er med til at minimere brugen af engangsplast. Vi har et stort udvalg af Stasher Bags i flere farver. 

Stasher bag er genanvendelige silikone opbevaringsposer med zip lock. Poserne er ren platinsilikone og produceret af silica som er en naturlig resource og 100% fri for plastik. Udover at være plastikfri, så er silikoneposerne også fri for BPA og andet skadelig kemi.

Poserne kan bruges til madopbevaring; snacks, dadelkugler, sandwiches mm. De kan bruges som fryseposer til f.eks. frosne bananer eller supper (især smart til dig med en lille fryser). De kan også bruges til opbevaring af toiletsager, våde klude som et alternativ til vådservietter  mm. De kan altså erstatte de tradionelle plastikposer 1:1, men dine Stasher Bags kan bruges igen og igen.

De smarte Stasher Bags tåler opvarmning ved f.eks. kogning (sous vide) eller i mikrobølgeovnen eller ovnen. De kan også gå i opvaskeren og tåler frysning.

Poserne fås i tre størrelser:

Lille (snack) 19 x 11 x 2,5 cm

Mellem (Sandwich) 19 x 18 x 2,5 cm

Stor (3,7 liter) 26 x  21,5 x  3,8

Sådan rengør du dine Stasher Bags

Efter almindeligt brug (til snacks, sandwiches osv.) kan dine Stasher Bags gå direkte i opvaskemaskinen. Stil blot din Stasher Bag åben over tallerkenholderne.Stasher bags i opvaskemaskinen

Hvis dine Stasher Bags skal have lidt ekstra pleje

Hvis du har brugt dine Stasher Bags til gryderetter, supper eller andre ting der gør dem mere beskidt anbefales det at du vasker din Stasher Bag i hånden først. Det er vigtigt at du ikke forsøger at vende vrangen ud på silikoneposen, da den på sigt vil miste sin elasticitet og styrke. 

1. Skyl indersiden af Stasher Bags i varmt vand for at fjerne madrester. 

2. Bland lige dele af bagepulver, eddike og citronsaft. Disse hjælper med at fjerne genstridige madrester (fx farve fra gurkemeje eller karry), lugt og bakterier. 

3. Påfør blandingen i hele indersiden af din Stasher Bag og lad det ligge i blød i 20-30 minutter. 

4. Vask herefter din Stasher Bag med varmt vand og stil den til tørre over et opvaskestativ, en køkkenrulleholder eller tør den efter med et rent viskestykke med det samme for bedste resultat. 

Stasher Bags kan bruges til meget mere end bare madopbevaring

Udover madopbevaring, så kan de smarte silikoneposer også bruges til opbevaring af mange andre ting. Brug dem f.eks. som toilettasker eller ting som du normalt ville opbevare i en plastikpose. 

Kommenter

Vær opmærksom på at kommentaren skal godkendes inden udgivelse.