Klean Kanteen - Kvalitetsprodukter i Rustfrit Stål

Klean Kanteen - Kvalitetsprodukter i Rustfrit Stål

December 05, 2019

Produktnyheder fra Klean Kanteen. En bæredygtig virksomhed der producerer kvalitetsprodukter der holder resten af livet. Det er meget sagt, men Klean Kanteen giver livstidsgaranti på stålprodukterne. 

Hos Foodprep.dk har vi samlet et bredt udvalg af produkterne fra Klean Kanteen. Vi har blandt andet deres termokopper i to størrelser 355 ml og 472 ml i flere farver. Derudover har vi TKPro som er en stor termokande til 1 liter

Termokande fra Klean Kanteen

Lækagefri og isoleret til at holde dine drikke varme og kolde

Klean Kanteens produkter kan holde dine drikke varme eller kolde i mange timer. Tag fx TKPro som kan holde dine drikke varme op til 28 timer og kolde i op til 90 timer. 

Se også vores store udvalg af TKWide som er Klean Kanteens isolerede termokopper i mange forskellige farver. 

 

Kid Kanteen til de mindste

Klean Kanteen har også lavet produkter til børn under serien Kid Kanteen. Her vi har også samlet et udvalg af flere forskellige farver og mønstre. Her er der blandt andet Sippy Cap både i lyserød med hjerter og i hvid og blå med hajfinner som er til de helt små fra 6+ mdr.

Derudover er det Klean Kanteen med sportslåg (sports cap) der er beregnet til børn 3+ år. 

En bæredygtig leverandør

Som producent leverer Klean Kanteen deres produkter i bionedbrydelige plastposer og papbeskyttelse. Vi betragter vi dem som en bæredygtig leverandør der tager ansvar ift. indpakning af deres produkter og producent af kvalitetsprodukter der holder. Samtidig kan der tilkøbes reserveredele, hvis produkterne efter mange års brug skulle have brug for nye reservedele. 

Ligeledes sender vi hos Foodprep.dk produkterne i genbrugte papkasser, med bionedbrydeligt pakkefyld og kraftpapirstape uden plastik. 

Produceret ansvarligt 

Klean Kanteen produkterne er produceret i Chico, Californien og er ansvarligt produceret i Kina. Læs mere om Klean Kanteens Better Business på deres hjemmeside, hvad de gør for miljøet, sociale vilkår og hvad "made in China" betyder for virksomheden.

Kommenter

Vær opmærksom på at kommentaren skal godkendes inden udgivelse.