Miljøvenlig forsendelse

Hos Foodprep.dk vil vi gerne skåne miljøet for unødvendig emballage. Derfor bestræber vi os efter at blive en virksomhed uden engangsplast og vælge bæredygtige løsninger når det kommer til afsendelse af din ordre.

Størstedelen af vores leverandører leverer uden engangsplast eller bruger genbrugte materialer. Vi køber ind hos bæredygtige leverandører fra Europa og sætter krav til de materialer produkterne er pakket ind i. 

Når vi sender en pakke til dig, er den pakket i en genbrugt papkasse som vi køber hos genbrugsemballage.dk eller papkasser som er genbrugt fra vores leverandører. 

Pakkefyldet er 100% bionedbrydeligt og lavet af majsgranulat, som er 100% fri for plastik og kemikalier. Samtidig kan de hvide majspufs opløses i vand. Hæld blot kassefyldet i en skål med vand og efter få sekunder bliver de opløst. Vandet derfra kan bruges som gødning til planter. I din pakke får du et lille kort (trykt på genbrugspapir) der fortæller, hvordan du nemt kommer af med pakkefyldet.

Udover genbrugte kasser og bionedbrydeligt pakkefyld, så bruger vi også miljøvenligt pakketape af kraftpapir der klæber med naturgummi. Pakketapen kan genanvendes sammen med papkassen til at producere nye papkasser.