Om Foodprep.dk

Foodprep.dk er en webshop med fokus på bæredygtig opbevaring af fødevarer. Vores mål er at du hos os, skal kunne finde alt du skal bruge til opbevaring af mad til food prep, meal prep, babymad og madpakker. Derudover har vi også produkter til bæredygtige indkøb, kogebøger og andre ting der relaterer sig til fødevarer og køkkenet. Alt sammen med et fokus på bæredygtighed, produkter uden skadelig kemi og ingen brug af engangsplast. Emballagen vi sender i er lavet af enten genbrugsmaterialer eller bionedbrydelige materialer. Du kan læse mere om vores bæredygtige forsendelse her.

Vi vil gerne inspirere jer til at gøre hverdagen lettere og bruge vores produkter. Derfor deler vi løbende inspiration og tips til food prep, meal prep, madpakker og babymad på vores blog og på de sociale medier.

Webshoppen er stiftet af kogebogsforfatter Johanne Mosgaard der også står bag den populære madblog Englerod.dk. Johanne er kogebogsforfatter hos Politikens Forlag og har sin 3. kogebog på vej. Johanne har også tidligere stiftet og drevet webshoppen Greenos der sælger veganske fødevarer. 

Af hensyn til dyr, klima og sundhed er alle vores opskrifter 100% plantebaserede. Det samme gælder de produkter vi sælger. 

Johanne Mosgaard ejer af foodprep.dk