Hjemmelavede Kammerjunker Opskrift - Nemt Og Enkelt
24. June 2021![](/files/252/media/mogens-hedder-ikke-bent-nielsen.jpg)
Hjemmelavet koldskål er en dejlig kølig delikatesse på en varm sommerdag, men hvis du vil tage det et skridt længere, så læs med lige her!
Ingredienser til hjemmelavede kammerjunker(40 stk):
- 25g fuldkornshvedemel
- 100g hvedemel
- 50g sukker
- 1 tsk. bagepulver
- 0,5 citron, skal herfra(revet)
- 1 knivspids salt
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 æg
- 50 g smør
Fremgangsmåde:
- Tilsæt hvedemel, fuldkornsmel, bagepulver, sukker, salt, citronskal og vaniljesukker i en skål, og rør det godt sammen.
- Smuldr smør ned i blandingen, indtil det er blandet helt sammen.
- Saml dejen med æg og ælt dejen hurtigt og effektivt sammen.
- Skær dejen ud i små stykker, af omkring 6 g hver.
- Tril stykkerne til små kugler, og placer dem på bagepapir på en bageplade.
- Giv alle kammerjunker et tryk med din finger, så de bliver mere flade i formen (ikke fladmast)
- Bag i ovn ved 160 grader varmluft, i mellem 15-20 minutter til de er gyldne.
- Lad dem afkøle inden du spiser/opbevare dem.
- Velbekomme!
OBS: dette indhold er bragt i samarbejde med avXperten. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af toastmaskine. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.
![](/files/252/media/medium/15876-hjemmelavede-kammerjunker-opskrift-nemt-og-enkelt.jpg)
Billede Credits: canva.com